tirsdag den 8. maj 2012

Langt hår?

Er du blevet træt af den samme frisure, som du nu har haft i over en uge? så kig med her, for her har jeg et par idéer til 11 nye frisurer. Jeg har ikke selv langt hår, mit går kun lige til skulderne, så dig/jer som osse har det, kan sagtens bruge dem, selvom det er til pigerne med langt hår.. men ja, jeg kan selv bruge dem.

1. Ryk din hestehale fra baghovedet til siden af hovedet. Hvis du så touperer håret i hestehalen en lille smule, bliver looket lidt street-lækkert.
2.  Sno dit forreste hår i to totter ned over ørerne,  og tag mere og mere med. Saml så de to totter bag på hovedet med en fin spænde.
3. En høj ballerinaknold er det hotteste hotte netop nu. Lav en høj hestehale som sidder HØJT på hovedet, som du forvandler til en løs knold, som er sat med hårnåle.
4. Når du laver en hestehale, så i stedet for at bruge en elastik, så prøv med en spænde.
5.  Ændre din skilning. Hvis du fx. plejer at ha en midterskilning så prøv at lav en side-skilning eller omvendt. du kan osse lave din skilning mere markant end normalt.
6. Red dit hår og lad det hænge ned langs ryggen. Saml håret og rul det op mod ørerne, saml håret med en fin spænde på midten af baghovedet - brug eventuelt nogle hårnåle til at sætte det fast.
7. Fletninger er ALTID søde. Du kan lave en fin lille fletning og tager den med i hestehalen, eller lav én i hver side.
8. Lav en side-skilning, og smal derefter håret i en hestehale bag på hovedet. Lav en knold, som du sætter fast med hårnåle - det er meget elegant.
9. Lad dit hår hænge løst og tag en hårbøjle på.
10. En ganske almindelig, klassisk fletning ser rigtig fin ud. Et silkebånd i bunden i stedet for en elastik, som sætter prikken over i'et.
11. Touper dit hår, og der et let, så man helst ikke kan se det er touperet. Sæt dit fylde hår op i en hestehale eller en knold, eller osse kan du bare lade det være løst.



- Håber du kan bruge det :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar